17 Aralık 2016 Cumartesi

Bahçeşehir Bale Kursu

İstanbul Avrupa yakasının bir numaralı ve en kaliteli eğitim kurumu olan ruyaavcısı ile bahçeşehir bale kursu alanında eğitimlerimize hız kesmeden devam etmekteyiz. Sizde gerek çocuklarınızın gerekse de sizin ruhunuzu yumuşatacak yapıları sizlere sunmaktayız.

Şuan Full Dolu olan kontenjanlarımızı atölyemizi genişleterek kayıtlarımıza devam etmekteyiz. Sizin geleceğinizi size kazandırmak istiyoruz.


http://ruyaavcisi.com/bale-ve-modern-dans-gelisim-atolyesi/

11 Aralık 2016 Pazar

Bahçeşehir Bale Kursu

Merhabalar sanat aşağı okurlarımız. Sanata ve sanatı tanımak isteyen binlerce öğrencimize destek olduğumuz 30 yıl içerisinde binlerce öğrencimizi güzel sanatlara hazırlık alanında yetiştirip gelecek kurabilecek imkanlar sağladık. Şimdiye kadar Bakırköy Resim Kursu alanında hizmet veren kurumumuz şimdi Bahçeşehir Bale eğitimini vermekteyiz. Sanatın her alanına vermiş oldıuğumuz destek ile haftanın 7 günü yanınızdayız.



http://ruyaavcisi.com/sahne-sanatlari/

9 Aralık 2016 Cuma

Bakırköy Resim Kursu

Aralık aynın bu son günleri 2016 yı geride bırakacağımız bu günlerde bakırköy resim kursu ile eğitimlerimize devam etmekteyiz. Güzel Sanatlara Hazırlık alanında bir numaralı adres
olan ruyaavcısı ekibi ile sizlere her daim 1 Numaralı eğitimi vermekteyiz.

Sevdiğiniz meslek ve ilgi duyduğunuz alan üzerine çalışırsanız hayattan zevk alır mutluluk duyarsınız. Sizde geleceğiniz için bizi tercih edebilirsiniz.
Esenyurt ve avcılar Şubelerimiz ile haftanın 7 günü sizlerleyiz. 2017 Erken kayıt avantajları için bizi arayınız.


http://ruyaavcisi.com/bakirkoy-resim-kursu/

7 Aralık 2016 Çarşamba

Bakırköy Resim Kursu

Türkiyenin en donanımlı güzel sanatlara hazırlık kurumu olan Bakırköy Resim Kursu içerikli ruyaavcısı ile sizleri geleceğe hazırlamaktayız. Avcılar ve Esenyurt şubeleri ile İstanbul'un Avrupa bölgelerinin ihtiyaçlarını karşılamakla beraber Anadolu yakasından bizi tercih eden onlarca öğrencimizide geleceğe hazırlamaktayız.
Eşsiz sanat eserleri üretmek bizler için bizi tercih ediniz Çünkü kalite ve emek bir arada ve geleceğiniz adına emin adım atabileceğiniz bir mekan...


http://ruyaavcisi.com/akademiye-hazirlik/